Arganolie

screen-shot-2016-10-20-at-1-40-56-pm

Voordat ik het goed en wel wist had ik de veiling gewonnen. Het was laat in de avond en ik was nog wat aan het rommelen op de vakantieveilingen site. Mijn aandacht werd getrokken door een mooie foto met Marokkaans tafereel. Er werd een paar dagen Marokko geveild. De afgelopen dagen had ik deze veiling al vaker voorbij zien komen. Ongelofelijk hoe goedkoop deze reizen de deur uitgingen. Dat wilde ik ook wel. En die avond was het dus zover… Klik deed mijn vinger op het toetsenbord. Oeps, ik heb hem! Hahaaaa ooo wat ben ik toch erg. Manlief lag niets vermoedend op 1 oor en ik had een vakantie geboekt! Nouja, hij zou het vast wel leuk vinden. Hopelijk ;-).

Een paar weken later zaten we al in het vliegtuig. We vermaakten ons prima op het plein en in de Souk. Ook brachten we een bezoek aan Berbervrouwen die Arganolie maakten.

Geef een reactie